TwoCards

Har du behov for flere kredittkort? Av og til tenker du kanskje, og spesielt dersom du driver egen bedrift eller ofte gjør innkjøp for bedriften. I så fall vil kredittkortet TwoCards være midt i blinken for deg – ettersom dette i praksis fungerer som «To kredittkort i ett». Dette gjennom et system som gjør at man kan skille utleggene fra hverandre, for eksempel privat og bedrift. Kortet har også fordeler som passer for ulik bruk, slik at dette er et optimalt kredittkort for den som bruker kortet på flere ulike måter.

Betingelser og kostnader

Kredittkortet TwoCards når ikke helt opp til de aller beste kredittkortene på markedet hvis man utelukkende ser på betingelsene. Her er effektiv rente på 25,8%, noe som er ganske så gjennomsnittlig, men en øvre kredittgrense på kun 50 000 kroner vil bli i minste laget for mange – og spesielt dersom man skal bruke kredittkortet både i jobb- og privat sammenheng. I tillegg anbefales det ikke å handle ting på avbetaling når renten er såpass høy, men man kan uansett utsette nedbetalingen i halvannen måned før rentene i det hele tatt begynner å løpe (gjelder ikke ved kontantuttak).

For øvrig så vil 15 000 kroner som du betaler ned over 12 måneder ikke koste deg mer enn 1482 kroner i renter og gebyrer.

Fordeler og bonuser

Kredittkortet har rabatter som er tilpasset forskjellig bruk. Enkelte av rabattene vil være optimale når du bruker kortet som privatperson, mens andre igjen er særlig gunstige for bedrifter. Her strekker rabattene seg til alt fra reise, overnatting, leiebil og restauranter, for å ha nevnt noe. I tillegg kan vi trekke frem den inkluderte reise- og avbestillingsforsikringen som en virkelig stor fordel. En slik forsikring koster ofte noen tusenlapper årlig i banken, men med TwoCards får du denne helt gratis. Dessuten dekker den inntil tre personer i reisefølget ditt.

Søke om kredittkortet

Kredittkortet TwoCards søker du om gjennom en egen nettside. Det er Eika Kredittbank som står bak kredittkortet, og de har ikke veldig strenge krav til sine søkere, annet enn at du må være av minst myndig alder for å søke (18 år), og du trenger BankID for å kunne signere søknaden elektronisk. Utover dette anbefaler vi at du søker om en kredittgrense som matcher med inntekten din, og det er ikke noen god idé å legge inn en søknad dersom du har betalingsanmerkning. Da bør du heller vente til du har fått ryddet opp i denne.